Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

We bring the stars out

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Nu är jag helt klar med första dagen. Sista lektionen var klockan halv sju på kvällen och när vi var färdiga var det mörkt ute. Känns lite underligt att gå hem från skolan vid den tiden, men det är väl en vanesak. Det var jättemycket elever utanför skolan, så det verkar som att det inte bara är jag som tar evening classes. Excel for Business var precis som jag förväntade mig - rätt seg. Man sitter i princip framför en dator i tre timmar och lär sig hur man hanterar excel. Såhär i början var det bara extremt simpla övningar, TROTS det var det några tjejer som inte hängde med. "Can you take that one more time? I didn't understand". Mm, för det var ju bara dagisnivå. Nej förlåt, man ska inte vara dum. Man blir bara trött ibland.

Träffade en tjej i classen som berättade att jag kunde ändra några av mina kvällsklasser till dag, så det har jag gjort nu. Kommer ha tre lektioner på måndagar, en kvällslektion på tisdag, ledig på onsdag, en kvällslektion på torsdag och två daglektioner på fredagen. Är alltså även ledig på lördagar, som jag inte hade varit annars. Känns jättebra!

Min favoriträtt står på spisen; POTATIS. Ska äta det med pesto, oliver, salsasås och grönsaker. Inte så näringsrikt kanske, men mmmm gott.

Och förresten, förlåt om jag varit lite tråkig de senaste dagarna. Har så mycket i huvudet att jag liksom inte tänker på något intressant att skriva eller fotografera. Lovar att bättra mig så fort jag får lite rutin på livet.

Godnatt!


P.g.a. brist på nya bilder får ni en bild på de här söta människorna, som jag faktiskt saknar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback