Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tick-tock, tick-tock

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Tänk vad härligt det kan vara med regn ibland. Sitter hemma hos Martin i mysbyxor med ett glas rött vin och kollar på TV samtidigt som regnet öser ner utanför. Inte ens att gå från tågstationen i det här vädret var så farligt - förutom att påsen med kläder jag bar på gick sönder. Det känns som att min kropp har ställt in sig på att sommaren nu är slut och då får det gärna vara lite ruggigt ute.

Jaha, idag är det 14 dagar kvar till jag åker. Två veckor. ÅNGEST! Det jobbigaste kommer vara att säga hejdå till Martin. Även om jag gjort det ett antal gånger innan (Norge, Skottland, Asien) och borde vara van känns det lite illa varje gång. Och den här gången är jag lååångt borta.

Jaja, ingen idé att grubbla över det nu. Istället ska jag sitta här med mitt glas vin, regnets smattrande, sköna byxor och drömma om skor. Proenza Schouler fall 2010 för att vara exakt:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback