Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Officiell student

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Ja nu har man varit på sin första orientation. Egentligen var det inget speciellt; alla som går kursen träffas i ett rum och får information för att sedan gå och fixa sitt Student-ID card. Allt gick på mindre än en timme. Människorna i min grupp var rätt blandade, allt från 18-19 till 40 år. Många har heltidsjobb och ska göra skolan vid sidan av. Andra (som jag) siktar på att söka in till Day Time Classes nästa semester. Ingen var överdrivet social måste jag säga, lite tråkigt. Jag försökte börja snacka med en kille om kursen och han svarade, men där tog konversationen slut. Kändes som att det var jag som var den pratiga amerikanen och han den tysta svensken, och inte tvärtom.

Här är min underbart, strålande vackra bild på ID-kortet. Körde på seriemördar/crystal meth-mugshotstilen:



Kul att behöva dras med det i en hel termin.. Jaja, livet är inte lätt ibland.

På vägen hem insåg jag plötsligt att Chelsea är fullt av gay guys. Överallt menar jag då. Jag visste ju att stadsdelen är känd för sin gaykultur och jag har sett alla sexshoppar och gaycaféer när jag vandrat omkring, men inte insett att i princip alla män man går förbi är homosexuella. Det var "Oh my goooood" hit och "Seriously, I JUST saw Mr Jay from America's Next Top Model" dit. Lite kul att TV-stereotyperna faktiskt stämmer många gånger. Och jag upptäckte förresten att vi har en gay bar mittemot lägenheten. Skyltfönstret är täckt av regnbågar och en massa söta par och drack vin tillsammans. Mysigt!

Jag köpte två nagellack idag. Använder inte nagellack egentligen eftersom min kära man typ hatar färgade nagellack över allt annat, men nu när jag är här kan jag gå lite wild 'n crazy.



Och så en bild på min roomie Elin:


CIN

Shit vad kul att du pluggar det i NY. Lite smått avis blev jag nu ;)

2010-08-26, 22:03:22
Hemsida: http://catrinhinsell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback