Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

BNTM vs. ANTM

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Någon annan än jag som följer Britain's Next Top Model?

Eller föjer och följer, har kollat igenom de senaste avsnitten från nya säsongen under två dagar nu. Samtidigt kollar jag den australienska versionen och har då möjlighet att jämföra. Och jag vet inte alltså, BNTM för mig frustrerad lite för ofta. Vissa av tjejerna som är med förtjänar enligt min mening inte att vara där, och vissa uppenbara brister förbises från domarna. Känns som att de nöjer sig med mediokra prestationer och det är irriterande för tittaren. Åtminstone för mig. Då är AussieNTM mer proffsigt och intressant. Och mer modelliga modeller, så att säga.


Kirsty från BNTM


a lack of color.

Härlig blogg att hitta! spenderade själv 6 månader som intern på ett showroom på W29th street ( någon gata från FIT) sjukt kul! älskar stader, och ska följa din blogg!



Haft funderingar på samma linje som du, men valde att starta ett klädmärke här hemma i sverige istället :)



kramkram!

2010-08-20, 08:44:54
Hemsida: http://makingalackofcolor.blogg.se/
a lack of color.

hej igen!



Det kommer bli grymt kul i nyc, bästa staden i världen! Längtar tillbaka varje dag!



Ang. Boende, har jag ett tips! Jag bodde hos en svensk kille som heter Sebastian, hyrde ett rum! Han är grymt snäll, jobbar inom marknadsföring och har en fin lägenhet 15 minuter ifrån Penn station ( som är närmaste tunnelbanestopp till FIT)

Han bor inte på manhattan, men första stoppet efter Queens bridge. Helt fantastiskt område precis vid floden! :)



Jag vet inte om han hyr ut just nu, men kanske! Låter det som något du skulle vilja ha tips om så skicka mig ett medeldelande på facebook, så berättar jag hans namn där :)



Linda Zweygberg heter jag :)

2010-08-20, 13:47:06
Hemsida: http://makingalackofcolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback