Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tidig morgon

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Då var man uppe med tuppen. Klockan sex vaknade jag, nu är klockan tio i sju och jag har gett upp idén om att somna om. Dels för att jag faktiskt har sovit i 9 timmar och dels för att jag har ordentlig träningsvärk. Eftersom igår var första gången jag tränade på typ forever har kroppen tagit lite mer stryk än vanligt.

Idag tänkte jag gå bort till DMV i Greenwhich och prata med dem om hur jag kan fixa mitt körkort. Räknar med att det är en del pappersarbete som måste ordnas innan jag kan komma igång eftersom jag inte har ett Social Security Card men förhoppningsvis kan de ge mig lite assistans (fast om de är som Petra berättade att de var i Dallas kan jag inte hoppas på mycket) .

Louise hade hittat nån Urban Dictionary som berättade hur smart och bra och snygg och bäst hon var. När jag sökte på mitt namn kom det här upp:


SOFIE

a gold-digging home-wrecker with daddy issues. she seems nice, a little too nice, so watch out, ladies - she's actually got her eyes on your man. especially if your purse is a label and your husband is old enough to be her father
woman #1: too bad about Gail's divorce.
woman #2: well, her ex found his own Sofie.

Man tackar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback