Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Shopaholicbesvär

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Helloj,

Precis hemkommen från middag med Stephanie. Vi gick på en spansk restaurang i Soho, försa gången för mig i det området. Det var kväll så jag såg inte jättemycket, men det verkar vara en jättemysig stadsdel med barer, restauranger och butiker, Tog tunnelbanan dit för första gången sen jag kom hit, och det gick bra. Uptown eller downtown liksom, hur svårt kan det vara? Det var jättekul att träffa Stephanie efter all kontakt vi har haft! Jag åt en kycklingrätt som var rätt medelmåttig om jag ska vara ärlig, men det gjorde ingenting. Hon visade mig huset där hon bor, hon har Donna Karen och Johan Lindeberg som grannar!

Jag har köpt en ny mobiltelefon. Vet knappt vad det är för någon, men den ser lite ut som en Blackberry - fast det inte är det. Den var rätt billig och säkert inte så high-tech men jag behöver den bara för att sms:a, ringa och möjligtvis Facebooka (blogga?) så den duger bra. Mitt amerikanska nr är (+1)646 406 5532 om någon behöver nå mig. Kommer fortfarande ha på min svenska mobil som vanligt.

Var också på H&M idag. H-e-r-r-e-guuuud vad fina grejer de har fått in. Det kliade i mina fingrar på riktigt så exhalterad jag blev - för att sen bli deprimerad av att jag inte fick köpa något. Letade frenetiskt efter ponchon som jag pratat om tidigare, den kamelfärgade från reklamkampanjen. Dörrvakten märkte nog det för han kom fram och förklarade för mig att den blev slutsåld direkt :( Vill så gärna ha den! Hittade en tröjklänning i camel och en kavaj i grön/blå/spräckligt mönster och KUNDE inte låta bli att ställa mig i kö för att betala dem. Men högre makter verkade vilja något annat, för kön tog en så oändlig tid att jag till slut inte orkade vänta. Blev inget köp. Nu i efterhand är jag väl lite glad för det, hade gjort ett aningen för stort hål i min budget. Jag får nog sluta gå in i butiken för det slutar illa varje gång. Kunde inte låta bli att köpa ett par söta sovshorts (bild nedan) på Forever21, där jag i övrigt inte hittade något speciellt. Nu är det dags att sova!


mamma

Den ponchon verkar vara slut överallt. Har letat efter den här, på väla och i malmö. Slut på samtliga ställen, men hittar jag den så köper jag den så kan jag använda den å sen lämna kvar den i new york när jag åker hem.. ok? Ska höra om den finns i gbg. Var i malmö häromdagen. träffade Jasse på Zara. Skulle på jobb intervju. Hon alltså. :-) Jag var bara där å shoppade. Ett par skor. ett par byxor å en kavaj. Mycket snyggt! Hej å Puss. Mamma

2010-08-29, 10:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback