Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

NYC blog

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Som synes är min blogg under seriouz reconstruction. Min kära lillasyster håller på att New York-ifiera den, och jag litar på att det blir snyggt. Alltså, det här "Sofie and the city" satt jag själv och höll på med en dag på jobbet, men tyckte det var lite cheesy. Fick det bekräftat när Lollo såg det och började asgarva. Så den idén var spolad tänkte jag, men nu har hon fått för sig att det är lätt att komma ihåg. Så nu är det såhär.

"Först kommer folk asgarva åt det, sen kommer de tänka att jaa, det var ju inte så dumt - precis som jag gjorde!"

Mm, tack Lollo. Men snälla, asgarva inte. Eller kanske bara en sekund eller något.

Maah, jag känner mig som en riktig gris. Bara äter och äter och äter. Finns inget stopp. Det värsta är att jag verkligen inte kan komma bort från mitt jag-bryr-mig-inte-överhuvudtaget-mode. Borde ha lite motivation och disciplin men allt det där har försvunnit spårlöst.

Fast om 11 dagar (!!!!!) flyttar jag och då blir det ändring. För det första kommer jag inte ens ha råd att äta mycket, SKINNY-SCORE! För det andra kommer jag komma in i bättre rutiner, ha mitt eget kök där jag bara inhandlar nyttigheter och få motivation till att vara snygg eftersom jag är i den bästaste snyggaste staden i världen. Så jag är inte orolig.

.. kanske skulle ta och göra popcorn?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback