Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Miss American fattyfatty

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Dagarna går långsamt när man vaknar klockan sex på morgonen och är för trött för att anstränga sig för mycket. Klockan är nu halv sex och jag hade kunnat gå och lägga mig. Det här börjar bli löjligt! När ska jag bli pigg nog att utforska New York ordentligt?!

Dagens lunch bestod av detta:


MMMMMMMMMM vad gott! Satte mig på en diner helt själv och beställde detta. Kände mig otroligt amerikansk. Och jag vet, om jag håller på såhär kommer jag bli tjock som en gris lagom till jul, men det här är vad jag kallar min "insparksvecka" och då får man faktiskt unna sig en pizza och hamburgare eller två eller tre eller fyra.. DON'T JUDGE ME!

Var på FIT's museum också. Ganska litet men fyllt med plagg från olika årtionden - den äldsta klänningen var från någon gång under 1700-talet tror jag. Sjukt hur små folk var på den tiden! Alla de äldre klänningarna hade endast passat barn i dag, eller kvinnor som var supersmala och under 1,50. Hur stora kommer folk vara om trehundra år om det fortsätter utvecklas åt det här hållet?

Jag såg en jättesöt liten mamma med sitt jättesöta lilla barn idag. Var tvungen att smyfota. Låtsades att jag tog kort på byggnaden framför dom när jag egentligen zoomade in. Hehe.


För övrigt hatar jag min kamera över allt annat. Så jävla SÄMST på att ta bilder. Lollo, kan jag få din nya?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback