Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Innan-resan-stress

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer

Att det ska vara så svårt att hitta någonstans att bo! Det är det största stressmomentet för mig just nu, att inte veta vart jag ska spendera de närmsta månaderna i NYC. Alla som man har kontakt med säger "Can you come see the apartment today? I want the room gone by tomorrow" och vad kan jag göra sittandes här i Helsingborg? Well, jag får helt enkelt ställa mig in på att ordna allting på plats, hur jobbigt det än låter. Positive thinking..

Vaknade vid 9 imorse och gick ut med Dogge. Cool som jag är gick jag ut med solglasögon bara för att mötas av spöregn. Var dyngsur när jag kom hem. Nu håller jag på att tvätta alla mina kläder inför packningen (vart början man?!) och klockan fyra ska jag till UM för att hämta ut p-piller för ett år. De var snälla och lät mig komma trots short notice, jag glömmer alltid sånt där.

Ikväll blir det pizza och filmkväll med Sofia och Petra innan jag åker till min baby och myser med honom.

Jag har liksom inget att skriva, det är bra sånt bla-bla-bla-snack om grejer folk egentligen inte är intresserade av. Men snart får ni se bilder på höghus och FIT och ny (förhoppningsvis mysig) lägenhet och vänner och shopping *önsketänkande* och allt annat jag kommer uppleva i N to the Y to the C. Vänta ni bara.

Nu ska jag kolla British Top Model, se om det är nåt att hänga i granen.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback