Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hair issues

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
God morgon!
Det känns som att jag är uppe jättetidigt, men klockan är 10.25 redan. Fortfarande helt grusig i ögonen och det beror väl på att jag inte lyckades somna inatt. Klockan fyra slocknade jag tror jag - alldeles för sent för att jag ska känna mig pigg och fresh idag.

Det var ju det här med håret. Min hårfärg just nu är inte speciellt fin, en väldigt död brun färg som jag tonade för några dagar sedan för att slippa utväxten. Tänkte köpa en annan toning idag, som går mer åt det gyllenbruna hållet, med en aning rött pigment i. Tror det passar mig bättre. Har hittat en bild på hur jag hade älskat att mitt hår:


Christine Centenera hos Jak&Jil

Hon har en väldigt vacker brun färg. Dock undrar jag om man måste ha en så fin hudfärg för att det ska bli snyggt. Själv är jag vit som ett lakan efter en sommar av hårt arbete och regniga helger. Måste verkligen sola alltså, det är ju pinsamt att komma till en ny stad och se ut som att man aldrig vistats i solen förut. Lovar, alla kommer vara megabruna. Jaja, tillbaks till hårfärgen. Får köpa någon idag och prova mig fram. Det är trots allt bara en toning, så om det skiter sig kan det rättas till.

Ikväll ska jag och Martin äta middag hemma hos mig i Helsingborg. The last supper. Känns väldigt domedagigt. Men det är bara att göra det bästa av situationen och vara med varandra så mycket det bara går den sista dagen.

Anonym

Hej Sofie! Såg din kommentar på Sofis Mode och fick se att du ska till NYC nu. Tyckte det var roligt att höra av sig eftersom jag också ska dit strax! Har också tittat på FIT, men jag läser just nu en helt annan major i Providence. Nu ska jag ialf göra mina praktik i NYC under 11 veckor. Vi kanske ses på gatorna i stora stan.. Lycka Till, Kram Isabelle

2010-08-20, 11:02:45
Hemsida: http://isabelleskarvik.se
Isabelle

Ja det ska bli jätteroligt. Älskar den staden! Jag åker den 1 Sept från Göteborg. När åker du?

Jag ska göra min praktik på FIKANyc, ett fik & chocolatier öppnat av svenskar. Jag började läsa bakery & pastry arts, så ska fullfölja det klart tänkte jag (även om en hel massa andra intressen har dykt upp, som FIT jag kikat på)

Just nu vet jag inte vart jag kommer bo. Det är en vän från alabama som flyttar upp till NYC nu, och hon ska försöka hitta lägenhet till oss. Men det är lite osäkert just nu.

Har du fått ordning med boende?

Hade varit roligt att träffa dig nångång där över

2010-08-20, 23:41:30
Hemsida: http://isabelleskarvik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback