Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

First day of school

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Tillbaka från min första lektion, som var jazz dance. Hade inte så mycket förväntningar på klassen, men jag tror det kommer bli skitkul! Vår lärare är helflummig och lite av en knäppgök och hon säger "Why noooot" var tredje sekund, som svar på sina egna kommentarer, men gud vad kul vi hade. Hon fick allihop att släppa loss och leva ut sin inre dansare. Jag och två till fick bli försökskaniner/demonstratörer och entrédansa fritt inför hela klassen. Vanligtvis hade jag tyckt det var jättepinsamt, speciellt eftersom jag ju inte dansat så mycket förutom, men hon fick allt att verka lätt och avslappnat. Skitsamma om man inte är proffs första lektionen, "none of us are perfect" som hon sa.

Nu är jag hemma för en dusch (kan behövas kan jag meddela, efter ett tvåtimmars danspass och en promenad hem i 40miljoner grader strålande sol) och lunch/middag innan jag sticker iväg till nästa lektion som börjar halv sju. Är inte lika pepp på den, har hört att den är dödtråkig. Ska försöka hinna möta upp tjejerna innan dess vid Union Square. Hej så länge!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback