Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ordning och reda - hummh på fredag.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Dagens mest-oinressanta-men-åtminstone-underhåller-jag-mig-själv: För ett tag sedan blev jag så trött på att mina bokmärken lå- huller och buller, plus att jag glömde namnen på vissa hemsidor så jag aldrig fick återse vissa ställen jag verkligen gillade. Då bestämde jag mig för att ordna dem i fina små mappar. Den som heter Inspiration innehåller mest modebloggar och det gör mig glad varje gång jag klickar på någon av länkarna för att se vad för skönheter som döljer sig bakom. Kolla så fint:



Imorgon blir det först ortopeden (äntligen ska jag få reda på vad det är för fel på mina knän.. fast måste först ringa och kolla vilken tid detvarnuigen jag var inbokad), sen jobb och sen PARTEY med söta Alex som fyller 21 år. Vi ska först ta ett glas vin, sen käka på Haket eller Utposten och sen får vi se vart kvällen leder. Var ett tag sedan jag var ute i Helsingborg så det ska faktiskt bli superkul. Äntligen kan jag ta lite foton också tack vare återfunnen sladd *WIHOO*

Nu ska jag kolla American Idol och The Good Wife. Har ni sett det eller? Förmodligen inte, för serien verkar ganska okänd. Såg dock att den ska sändas på TV4 snart, så kolla in den. Es ist gut. Godnatt godnatt!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback