Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nu är det ett år till nästa gång, Alex

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Goder afton.

Kom nyss hem från födelsedagsfirande av Alexandra. Vi hade jättemysigt med först tapas och vin hos henne, och sen middag på Haket. Jag gav henne en superfin värmetät kaffemugg från Georg Jensen, som jag tror hon blev väldigt glad för. Efteråt skulle jag, hon och Sanne gå ut så vi stack tillbaka till lägenheten, men tyvärr började min kropp streta emot. Tydligen är jag inte helt frisk så jag kände att jag behövde gå hem och sova.

Min kamera ligger inte i min väska. Hmm. Förhopningsvis ligger den i jackfickan, annars har jag tappat bort den. Och helt ärligt, det hade varit ganska typiskt mig. Precis när jag hittat laddningssladden igen försvinner kameran. Lyckat.

Mina skor från Nelly kom idag. De var precis så fina som jag hade hoppats på. Visar bild imorgon. Enda problemet är att de är typ fem meter höga så jag är inte helt säker på att jag kan gå i dem. Får öva lite hemma innan jag vågar mig ut med dem.

Nu ska jag läsa 1984 för tredje gången. Är mitt uppe i den mest deprimerande delen av boken, när Winston torteras och vet att han snart ska dö. Jag glömmer alltid hur boken slutar så vi får se vad som händer.

Godnatt alle beide. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback