Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En liten nostalgitripp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Sitter här och lyssnar på Kent. Det har jag inte gjort på flera år.

När jag var i 14-16-årsåldern var Kent det enda jag någonsin lyssnade på. Kunde alla låtar utantill. Sjöng tillsammans med Saga och Carro medan vi satt hemma och bara hängde med varandra. Skrev små lappar och brev, planerade helger och pratade om killar.

Allting var så viktigt på den tiden. Vi gick bara på högstadiet men det kändes som att vi levde våra liv till fullo där och då. Som att allt som hände skulle komma att forma våra liv helt. Jag har hittat texter jag skrivit till mig själv och många av dem är extremt dystra. Jag minns inte att jag någonsin mådde speciellt dåligt, men tydligen hade jag mycket sorglighet som jag kände behövdes skrivas ner. Eller så överdrev jag bara, såsom nyblivna tonåringar ofta gör.

Jag hade inte velat gå tillbaka till den tiden trots att jag hade otroligt kul - jag trivs bra som jag är nu, lite mer vuxen och vis. Jag kommer inte heller börja lyssna på Kent igen, det är för deppigt för min smak idag. Men Kent är nostalgi och just nu känner jag mig som femton igen - för en stund.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback