Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

DAY DREAMER

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
För några dagar sedan läste jag något om dagdrömmar. Kommer inte ihåg exakt vad det handlade om, men det fick mig att tänka på vad jag brukar dagdrömma om. Jag kom fram till att mina ofta är ganska arga, mörka och sorgliga. T ex kan jag sitta på tåget och tänka att jag ordentligt skäller ut någon jag stör mig på, säger exakt rätt saker och går vinnande ut ur striden. Eller som idag, när jag drömde att jag dog och föreställde mig reaktioner från min omgivning. Undrar vad detta gör mig till för sorts person. Är jag väldigt arg på folk och ger utlopp för mina känslor i fantasin? Eller vill jag bara ha lite låtsas-drama i mitt liv?

Fast en dagdröm har jag haft ända sen jag var liten (mindre åtmistone) och åkte buss till skolan varje dag. Jag brukade sitta och titta ut genom fönstret och låtsas att jag kunde flyga, så att jag varje morgon flög bredvid bussen istället för att sitta i den. Jag tänkte mig att jag flög extra långsamt för att åka jämte bussen (egentligen var jag superdupersnabb) så att alla mina kompisar kunde vinka och prata med mig. Ibland fick några åka på min rygg om de var snälla.

Jag hoppas att jag inte har avslöjat något alldeles onormalt nu. Alla har väl dagdrömmar, eller?




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback