Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

April april

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Sitter och funderar på om någon försökt lura mig idag. Kom på alldeles nyss att det är första april i dag och jag är ganska lättlurad. Har säkert blivit lurad av Martin eller något, utan att jag vet om det ännu. Funderar på om jag ska försöka luras också, men vet att jag bara kommer börja skratta eller något annat dumt. Skådespeleri är inte mah thang.

Håller just nu på att laga min nya specialitet till mig och Martin. Receptet kom jag på igår efterhand jag lagade det. Baconröra à la Sofie kallar jag den fantasifullt. Består av bacon, broccoli, blomkål, tomat och fetaost som jag först steker och sen blandar med grädde och lite peppar. Den hade varit gudomlig till pasta men jag försöker låta bli att äta det och det är faktiskt himla gott ändå.

Ikväll kommer Gbg-killarna hem så det blir lite par-tey tror jag.


Matlagning på G


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback