Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

You have a boyfriend who looks like a girlfriend

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Kom nyss in från det andra fire-alarmet idag. Det är den negativa sidan av att bo i halls - man kan inte strya över idioter som kommer hem fulla och försöker laga mat mitt i natten. Fick stå ute i kylan i ca en kvart. Inte så farligt kan tyckas, men jag var verkligen beredd på att lägga mig i min säng efter en kväll ute.

Kvällen började med det malayianska firandet av slutet på ramadan. Även om tillställningen var något som vi inte riktigt är vana vid var det väldigt trevlig. M.A.S.S.A.U (malaysian society-nånting) hade lagat MASSOR av traditonell mat; kycklig i kryddiga såser, fried rice, fruit spring rolls, kakor etc. Alla var väldigt snälla och öppna och de ville ta kort mest hela tiden. Vi stannade i ca en och en halv timme och åt oss proppmätta. Andi verkade jätteglad att vi kommit dit och det var huvudsaken!

På väg till the chaplaincy

 

Andi i traditionell malay-dräkt tillsammans med Akiey

 

BESPIIISNING

 

Akiey, Sofia & Ella

 

The gang på the chaplaincy, haha

 

Efter det gick vi hem, duschade, bytte om för att sedan åka in till stan. Skippade förfesten (hann inte) och stack direkt till Opal Lounge där jag, Sofie och Sandra mötte upp Sandras pojkvän Kaylie (stavning?) och hans två kompisar Carl och Ruben. Jättekul där men eftersom Kaylie hört om ett nytt ställe inte långt ifrån bestämde vi oss för att sticka dit istället. När vi kom dit insåg vi att stället bestod ENDAST av norrmän. Och då menar jag verkligen endast. Vi var typ de enda "utländska" personerna där vilket var lite sjukt. Det var dock väldigt kul så vi var där tills det blev dags att åka hem.

Så nu sitter jag här i mitt lilla rum och väntar på att jag ska bli trött så jag kan gå och lägga mig. Hmmmuummgmm..

OH, här får ni en bild på bästa-maten-i-världen. Den ser lite ut som bajs men jag lovar, det var heaven on a plate:

 

Gegget ovanpå är rödvinssåsen..Mmmmmmmmmmmm

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback