Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I'd rather be with you - Jousha Radin (nice)

Skriven .
Placerad i ", "
2 kommentarer


Pimpade mitt rum lite igår

Ni ska se kursböckerna vi har fått (köpa)! Herrejesus, man märke att man inte är ett barn längre. I gymnasiet var böckerna i alla fall lite färgglada med söta bilder men det här är the real stuff alltså. Text på text på text på text. Det är lite ångestframkallande, men man känner sig samtidigt ganska vuxen när man förväntas ta sig igenom en decimetertjock bok med titeln Financial And Management Accounting och man upptäcker att man faktiskt förstår en del.



Jag är fortfarande ganska sjuk, kunde inte sova någonting i natt och hade därmed en av mitt livs värsta morgnar imorse. Första gången på riktigt länge jag har behövt gå upp klockan åtta för att gå till skolan! Med täppt näsa och slemhosta var det inte den trevligate upplevelsen. Nu mår jag bättre och ska spela lite squash med tjejerna om en stund. De ska ut ikväll, men jag tror att jag måste vara klok och avstå. Förkylning + fest är ingen bra kombination.

Hörde förresten ryktas att en tjej i min hall har svinfluensa! Det hade varit väldigt olägligt att få det nu, hoppas hon stannar i sitt rum i några veckor så ingen kan bli smittad.




Anonym

kan ju upplysa lilla damen om att squash å förkylning inte heller e en så bra kombination. ta det lite lugnt istället. kroppen behöver det. ang.tjejen med svin influensa. vet man att det är det? e hon testad? eller e det bara en vanlig influensa....vilket som...se till att hon inte smittar ner er, håll er på avstånd å tänk på handhygienen. A och O för att minska smittspridning.Tvätta händerna ofta å länge å med rikligt av tvål. Viruset kan leva 1-8 timmar utanför kroppen, tex på dörrhandtag, toaletter osv. puss Syster Mamma

2009-09-16, 21:22:31
Anonym

Hej Sofie och Sofia!!!

Gud vad allt låter så bra. Ni kommer verkligen att trivas hur bra som helst.Jag saknar er som fan och det är så tomt utan er. Men snart kommer ni hem igen och då blir ni aldrig av med mig MOAHAHAHAHA.. Jag kom att tänka på en jätterolig sak nu. Kommer du ihåg när vi gick i låg och mellanstadiet då vi skrev en massa brev till varandra och att det typ var tävling om vem som skrev de längsta breven?! Det var så roligt och jag kommer särsklit ihåg en gång när jag hade skrivit ett 8 sidor långt brev till Frida och du blev lite sur på mig och skrev i ett brev att du också ville ha ett sådant långt brev. HAHAHAHAHAHAHA... Såååå det jag vill komma fram till är att jag ska skriva ett jättelångt mejl till dig en dag och berätta allt om vad som har hänt härhemma och om livet i det hela och så måste du svara. Sofie!!!! VI SKA BLI MEJLVÄNNER!!!!!! JAAAAA!!!! HAAHAHHAHAHAHAHAHA....



Ha det underbart och hälsa Sofia att jag saknar henne och att även hon måste bli min mejlvän... Jag är så sugen på att få veta allt skvaller som händer i era små liv och det är säkert betyligt roligare att veta än hur man tillagar Monias hemmagjorda korvlåda.



Älskar er massor Pusssssssssss Jasmine

2009-09-23, 01:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback