Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tvätt- och städdag.

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Gud vilken lugn och mysig dag det är. Vår hall är näst intill tom eftersom det är helg (skottarna åker väl hem till sina familjer), solen skiner, luften är frisk och jag är nyduschad. I förmiddags var jag och tjejerna uppe på the Sports Centre och spelade lite badminton. Vi tänkte även köra en danssession men hade ingen musik så vi skippade det. Sedan dess har jag, Ella och Sofia varit nere och tvättat kläder och jag har dammat hela mitt rum, bytt sängkläder etc. Tänk att man gör sånt som man sällan får för sig när man bor hemma! Kanske för att jag vet att det inte finns en mamma häromkring som gör det till slut om jag glömmer.

Igår signade vi upp oss för HWU Dance Association. En gång i veckan träffas man och dansar hip-hop/r'n'b/jazz. Det låter jättekul! Nästa vecka kör det förhoppningsvis igång.

Mmm, jag ska nog äta lite godis nu. Det är lördag idag och då är det tillåtet. Fast jag saknar svenskt godis lite. Saltlakrits framförallt. Mamma o pappa, ta med er det när ni kommer hit i november! Puss o klem



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback