Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tisdugg

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Nu har jag ont i fingrarna efter allt Accountingpluggande. Man kan tro att jag är en häst (hehe) som redan gräver ner mig i böckerna men tyvärr är den trista verkligheten att man måste plugga för att hänga med. Speciellt när man som vi svenska tjejer inte har engelska som modersmål. Det är många ekonomiska termer och uttryck som man måste sätta sig in i, det är inte det allra lättaste. Hur som helst, jag har gjort klart alla frågor till tutorials på onsdag så det ska nog gå bra.

Egentligen hade jag velat åka in till stan idag. Har sånt shoppingkli i fingrarna (mycket som händer i mina fingrar idag) och jag hade velat åka in till Topshop för att inhandla lite nya grejer.. typ skor. Och annat. De har fått en in ny collektion från Christopher Kane som nog är värd att kika på. Meeeen, jag har egentligen inte råd att gå och shoppa så jag får nog hejda mig, åtminstone denna veckan.


Edinburgh idag är blåsigt och ganska rått. Solen glimtar förbi ibland men försvinner efter ett par minuter igen. Har inte gjort något mer idag än att plugga, köpa Managementböcker och plugga lite till. Snart ska jag, Ella och Sandra spela lite squash så man får röra lite på sig i alla fall. Stackars Sofia ligger på sitt rum och ser ut att vara dödssjuk. Jag gjorde lite müsli till henne innan och ska se om hon vill ha lite mer mat sen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback