Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

NU...

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
.. vet jag vilken den roligaste sporten är. SQUASH! Spelade den första gången någonsin nyss med Sandra (Sports Centret har typ 15 squashbanor man kan hyra när man vill) och det var riktigt, riktigt roligt. Jag är inte en sportsmänniska för jag har varken varit intresserad eller speciellt bra på det. Men squash skulle jag kunna tänka mig att spela alltid! Mycket roligare än att vara ute och springa eller sitta på gymmet och lyfta vikter. Är du stolt nu mamma?

Har köpt skolböcker idag för typ 1000 kronor. Det svider lite. Och det är bara böcker för TVÅ ämnen. Herregud, jag kommer gå i konkurs om det fortsätter såhär. Och så har jag köpt gymkort för ca 600 kronor - superbilligt för ett helt år men det märks ändå på kontot. Well, jag får tänka på att det förmodligen lönar sig (bra jobb, killer body etc etc.). Sports Centret är by the way superbra! Det finns allt du kan tänka dig inom sport, t o m ett inomhus-golfhål för övning. Det finns en studio för dans, tennisbanor, badmintonbanor, squashbanor, viktgym, konditionsgym, aerobics, yoga och massa annat. Det är nice att man bara bor 30 sekunder därifrån, då finns det absolut inga ursäkter!

Ikväll ska vi väl gå ut någonstans i stan, vet inte riktigt ännu. Måste duscha bort allt squashsvett nu iaf. Ciao!

Anonym

ja där ser du. Squash ÄR roligt...har jag ju alltid sagt! varför tror du annars jag spelat så mycket sen jag var 12?!! då kan jag träna dig lite när vi kommer över, lite slagträning, lite "läsaspelettänk", lite rätt placering av sig själv på banan, fotarbete m.m... Haha ser du väl fram emot?! Bered dig på en tuff match mot din gamla mamma. DÄR har du i alla fall inte en chans!! Pusspuss.<3

2009-09-15, 11:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback