Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

International Management

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Såå, imorgon är första dagen i skolan. Det är spännande, vet ju varken hur det är att plugga på Uni eller i Skottland. Antar att det är annorlunda från gymnasie- och grundskola på många sätt. Har just suttit och gjort mitt schema (suck, här måste man tydligen göra allting själv......) och upptäckt att jag inte verkar ha så mycket tid i skolan detta året. Kolla!




Jag är ledig tisdag och torsdag och har i övrigt högst fyra lektioner per dag. Massa håltimmar och sovmorgnar. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Känns som att man skulle kunna fylla ut tiden med andra ämnen. Eller så kommer de ämnen jag har ta så mycket av fritiden att jag inte har tid med annat. Guud, jag är helt slut i huvudet, ser typ inte vad jag själv skriver. Får nog kolla vad jag skrivit imorgon så att det inte låter helt knäppt. Just nu kan jag inte avgöra.

Godnatt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback