Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

I made a new friend!

Skriven .
Placerad i ", "
2 kommentarer
Hon som är warden i vår byggnad, Rosalie, visar sig gå i min franskaklass. YES! Hon är en jättetrevlig 25-årig mature student och att känna henne kan kanske lösa mina köksproblem med killarna. Jag berättade för henne om hur köket brukar vara och hon sa "Usch" (fast på nord-irländska.. vet inte hur man säger det) och lovade att hon skulle prata med dom igen. Hoppas hon hotar med att slänga ut dom eller något så kanske de fattar mihih.



Mamma ska skicka godis till mig från Sverige!!
Åh jag räknar dagarna tills det kommer. Lakrits.. Sen ska hon skicka med en osthyvel också, av någon urdum anledning använder man inte sånt häromkring. Typ världens bästa uppfinning ju? Skottar alltså..

Nu blir det Hell's Kitchen. Pussi

annikalundberg

hej gumman. lägger brevet med osthyvel, lite choklad å lakritz plus nötcreme på lådan imorrn. men vänta dig inga mängder av godis....fick inte plats så värst mycket. kan ju skicka igen om ett tag.

puss puss mamman

2009-09-23, 20:41:33
LOUISE

Jag var och köpte godis till daaajj idag!!!!

2009-09-23, 21:35:17
Hemsida: http://lundberglouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback