Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

FRIDAY

Skriven .
Placerad i ", "
2 kommentarer
Usch, jag hade en fruktansvärd dröm om att Josef var två år och var deprimerad, så han tog  tabletter för att försöka begå självmord. Jag och Lollo hittade honom och ringde ambulansen och han (som var liten som en bebis) började vingla och bli helt dimmig och tappa fokus. Det var så hemskt, jag fick panik verkligen. Lollo däremot verkade veta något som inte jag visste (att han skulle överleva) så hon bara skrattade helt hysteriskt. Normalt, Lollo?
Sen drömde jag att jag och Karl var i nån shop i Helsingborg, som var en second-hand men ändå inte, och han ville kolla på solglasögon. Och han tyckte mitt skärp var fult.

Ibland är det inte kul att ha drömmar, man vaknar upp helt omtöcknad och ledsen. Inget bra sätt att starta dagen. Skönt att trösta sig med att det inte är på riktigt iaf.

Igår kväll var jag och tjejerna på ASDA. Åkte vid tio och handlade lite olika förnödenheter, t ex pizza, godis, en tigerkaka och saft. Tihi. Laddar upp inför lördagens äta-vad-du-vill-dag. Försöker äta nyttigt på veckorna, ingen pasta, inget bröd etc., men på lördagarna proppar jag i mig allt som kommer i min väg. Desto onyttigare, desto bättre. Nej tjolahopp, nu måste jag nog gå och käka lite frulle.

Tack Daniel, för tipset om redigeringsprogrammet!
http://www.gimp.org

annikalundberg

usch vilken hemsk dröm.... men kan upplysa om att han mår fintfint å e just nu å spelar match. HIF mot Påarp. Du kan väl skicka ett mail till honom. Han tycker det e så kul men får så sällan. Kanske med nån bild eller nåt. Ha det bra gumman å ha en kul helg.... å ät inte så mycket junk att du spyr. det skulle va som att kasta pärlor åt svin...haha pusspuss . mamma

2009-09-25, 18:15:26
louise

Jag drömde också mardrömmar om att Josef var illa ute när jag var i Brasilien. Lite av en grej, tror jag... =DD

2009-09-26, 13:38:32
Hemsida: http://lundberglouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback