Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Freshhh

Skriven .
Placerad i ", "
3 kommentarer
Har hållit på hela dagen och fixat med mitt rum. Igår var tog vi Julies och Louis (Sofias grannar) bilar till IKEA tillsammans med Rory, Ella och Stian för att handla lite grejer. Köpte bl. a. ett tyg att täcka över den hemska anslagstavlan med, tvättkorg, förvaringslådor, lampa etc. Efteråt var vi i Swedish Food-shopen och köpte knäckebröd, kaviar och godis - fast lakritsen var sluuuut :(

På kvällen var det School Disco på The Union men vi kom för sent för att köpa biljetter, så det slutade med att vi hängde i korridorerna hela kvällen. Vi är ett litet gäng som umgås och det är kul att man lärt känna folk så fort. Det tråkiga är bara att jag bor i princip ensam i min korridor, för de andra bor två våningar ner. Å andra sidan kan det va skönt att kunna gå ifrån.

Well, min rum såg ut såhär första dagen här:



Man ser inte den fruktansvärda väggen på den här bilden, glömde att ta en bra före-bild.
Men såhär ser det i alla fall ut nu:







Fortfarande lite mer kvar att fixa, behöver en matta och nya gardinert ex. Men det känns mysigt att komma "hem" nu när det är mer mitt eget. Nu ska vi iväg till Edinburgh för en shoppingtur. Behöver lite nya saker. CIAO!

Paulina

gud vad FINT rummet är ändå :S ... otroligt.. är de ett studentrum? saknar dig gumman <3

2009-09-08, 23:24:00
Hemsida: http://metrobloggen.se/paulinaonsmark
Anonym

Myysigt :)

2009-09-09, 20:58:51
Ida Levin

Jättegulligt :) hoppas du trivs :)

2009-09-09, 20:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback