Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

First day

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Halva skoldagen avklarad och det har gått bra. Först hade vi Introduction to Accounting kl 11.15. Läraren, en gammal gubbe som ser typiskt professorisk ut, verkar både bra och ha humor. Accounting lär inte bli mitt favoritämne så det underlättar med en lärare som går att stå ut med.
Sen stack jag och Sandra iväg till French for Post-Beginners. Skolan är som en labyrint så vi kom fem min sent, lite pinsamt. Läraren där verkade inte lika rolig, hon är en sån tant som man är lite rädd för. Men förmodligen är hon bra på franska! Själv är jag väldigt osäker på om detta är den nivån jag borde ligga på. Känner mig ganska mycket som en nybörjare även om jag läst tre år, men det fanns ingen Beginners-kurs förr oss så det fick bli denna. Nästa vecka har vi test för att se på vilken nivå vi ligger så då lär jag få veta.


Såhär många var vi på Accounting-lektionen. Ca 200 st

Sitter hemma på lunch nu, gjorde omelett med ost, skinka, paprika och lök a.k.a. "Pizzaomelett" eftersom det är oregano och tomatsås i, smakar precis som pizza (med lite fantasi)!


MMMMmmmm! Ser ut som en liten spya. Men det var gott, jag lovar.

Nu har jag bara Introduction to Microeconomics kvar idag. Sen ska vi spela badminton tror jag :) Imorgon är vi lediga så funderar på att gå ut i Edinburgh.

CIAO!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback