Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fashion oh fashion

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag har tänkt på en grej i flera veckor nu som förvirrar mig lite. På senare tid har jag tyckt det är mer och mer intressant med modeindustrin och allt vad det innebär. Marketing är det jag vill göra, det är jag nästan helt säker på, men det ultimata för mig hade varit att jobba med fashion marketing på något sätt. Kursen jag valt här på Heriot-Watt är en International Management-kurs vilket innebär att jag kommer lära mig business, marketing etc. på en internationell nivå. Vilket ju är jättebra. Men jag kan inte hjälpa att undra om man borde inriktat sig mer för sina fyra år på uni. Skulle jag valt något fashion-inriktat t ex? Jag ångrar verkligen inte att jag gör det här för jag vet att det är jättebra och dessutom kul, men jag är ändå orolig över om jag missar några chanser. Å andra sidan är man ju ganska fast i ett segment när man väljer någonting som är så inriktat. Det kanske är smart att välja någonting som täcker i princip allt, speciellt när man inte vet om man kommer ångra sig någon gång i framtiden.

Förhoppningsvis får vi mer valmöjligheter i tvåan/trean att välja det man själv tycker är intressant. Tredje året är ju dessutom utomlands och kanske kan jag hitta en linje som passar (om det fortfarande är fashion jag vill läsa!). Nej ärligt talat, Heriot-Watt är bäst. Jag vet att jag kommer trivas som fisken här.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback