Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En gammal stad

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Igår var vi inne i Edinburgh för första gången. Eftersom Campus ligger en bit utanför stan måste man ta en buss in och de senaste dagarna har vi inte riktigt haft tid. Men guuud, vilken fin stad. Även om vi bara såg den kvällstid och det var mörkt ute så var den jättevacket. Inte ett enda av husen är yngre än typ 200 år och mitt i staden ligger det giganstiska slottet, Edinburgh Castle. Såg bara en del av det från George Street men jag måste definitivt gå på tour där någon dag. Det ligger tydligen på en vulkan. Julie, Sofias granne i korridoren, berättade att under staden finns en underjordisk stad som folk levde i för hundratals år sen! Så, det finns mycket att se under mina år här.

Vaknade idag och det är strålande sol ute! Det är nog inte så ofta det händer, så ska försöka ta vara på det. Har ännu inte gått omkring på campus och kollat, så tänkte göra det nu. En liten morgonpromenad. Vid fyra ska jag, Sofia och några andra till IKEA. Förhoppningsvis har våra lådor kommit också idag så vi kan fixa våra rum lite.

Tar lite foton av campus och lägger upp sen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback