Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Gimmie

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
1. Christopher Kane Leggings
Har jag tur finns de kvar på Topshop på onsdag när jag ska på studen night. They are pretty, pretty pretty. Annars får jag hitta några andra, behöver en mängd leggings i olika färger och former.

2. Skor
Både för vardagsbruk och till lite festligare tillfällen. Och gummistövlar! Snart kommer det börja regna här och inte sluta förrän i maj någon gång, så det är lika bra att vara beredd.

3. Böcker

Klarar inte av att somna utan att läsa på kvällen. Hade med mig en bok från Sverige - den har jag läst. Köpte en bok på ASDA - den har jag snart läst. Jag behöver fler. Trodde man kunde låna sånt på biblioteket på skolan men det verkar bestå endast av kurslitteratur så jag får nog köpa mig ett par. Gärna tunga, tjocka klassiker som tar lite tid att kämpa sig igenom och som man kan sedan kan läsa flera gånger om.

4. Väggkalender
Kanske inte ett måste, men ända sen jag kom hit har jag velat hänga upp en kalender på väggen. Det ser lite tomt ut just nu.

5. Nya träningskläder.
En mycket bra sätt att höja motivation till träning är att inhandla snygga träningskläder. Ingenting slår när man står på gymmet, svettig som en gris men ändå nöjd för man vet att man ser bra ut! De jag har nu känns lite sunkiga och ger inte riktigt den confidence-boost man hade velat.

6. Lakrits
Ååååhå, när kommer min post från Sverige?!?!??!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback