Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dampdampidampdamp

Skriven .
Placerad i ", "
2 kommentarer
Kommer in i köket och vad möts jag av för syn? Jo, UGNEN ÄR PÅ som vanligt. Idioten som lagade mat för ungefär 40 minuter sen har glömt stänga av den och sprungit iväg på hockeyträning. ÅÅÅÅH, jag blir så arg. Ska man behöva bo med en massa ansvarslösa barnrumpor som inte vet hur de ska ta hand om sig själva? Var sugen på att lämna ugnen på bara för lära honom en läxa om det börjat brinna, men bestämde mig sedan för att det inte är värt att ha på sitt samvete.  Istället gick jag in till min andra granne och frågade "Are you using the oven?" fast jag visste att han inte gjorde det. Tänkte att jag åtminstone skulle kunna få lite medhåll i min förtvivlan, men neeej. Eftersom han och Mr Hockeyproffs är jämngamla (åtminstone i mognad d.v.s. 5 år) och dessutom kompisar så fattar han inte grejen och försvarar sin vän lite försynt istället. Gud alltså. Snart flyttar jag.

annikalundberg

2009-09-29, 15:59:03
Anonym

du får väl sätta dig ner å prata med dessa herrar. både om städningen av köket å att stänga av ugn å spis efter sig.. det handlar ju även om er säkerhet. fixa ett möte med alla er som delar kök. lycka till. mamma

2009-09-29, 16:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback