Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

-

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Sitter hemma på rummet. Har haft tutorial idag i accounting. En tutorial innebär att man träffas i en mindre grupp än den på lectures och går igenom uppgifter etc. som man skulle gjort till just det tillfället. Vår lärare, Tom Walker, är en gammal man som pratar om sig själv i tredje person och tyvärr verkar lite inne i sin egen värld ibland. Jag förväntade mig att vi skulle ha en mer interaktiv lektion med diskussioner och liknande som man inte kan ha på de stora lektionerna, men det var mest han som pratade tyvärr. Vi får hoppas att det blir bättre de andra gångerna.

Ska plugga lite franska och microeconomics nu tror jag.. om jag orkar. Vi ska till ASDA sen och handla mat vid tio (sjukt nice med en mataffär som har öppet 24/7) så jag har några timmar på mig. Ska handla slingmedel, pesto och hushållspapper. Det är iaf så långt jag hunnit på min lilla shopping list. Jag är riktigt sugen på att färga mitt hår ytterligare lite ljusare. Tycker det får mig att se mindre blek ut nu till vintern. Vi får se om det blir bra. Pussi



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback