Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Shoemania

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jaha, kickboxningen var ju lite av en besvikelse. Inte för att klassen inte är bra (den är super!), men idag blev jag ihopparad med en trevlig men tyvärr väldigt klen äldre kvinna. Hon visade inte upp något motstånd när jag slog, och inte heller behövde jag anstränga mig när det var hennes tur att boxas. Kom ut från klassen utan minsta antydan till svett så fick springa en stund på bandet istället.

Ikväll är en sån typisk rastlös tråkig kväll. Jag har inget speciellt att plugga - inget jag har lust med åtminstone - och jag är för trött för att starta någon slags aktivitet. Blir väl att jag går och lägger mig efter den kopp te sitter och dricker. Kanske läser lite Vouge. Eller The Search for The Dice Man. Eller microeconomicsboken (ha, troligt!).

Imorgon blir det shoe shopping! WIIIIE.

Jag ska köpa dom som är på bilden nedanför från Alexander McQueen. De är lite höga men det ska nog gå bra:



SKOJA! Fast dom är ändå coola.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback