Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

OH YEAH!

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer


Även om det var ett väldigt litet test och inte spelar så stor roll i slutändan blev jag glad över mitt första betyg.

Jaha vad händer då. Jag har rumpsår. Det är ny åkomma jag har upptäckt att man kan skaffa sig om man sitter för mycket på biblioteket om dagarna. Sträva stolar och strumpbyxor är ingen bra kombination. Jag har även ont i händerna. Om det kommer från kickboxning eller att jag skriver saker hela dagarna vet jag inte men idag när jag skulle göra armhävningar kollapsade jag nästan.

Imorgon fyller min söta lillebror 9 år. Han tror nog att han blir stor, men han kommer fortfarande vara min lille plutteplutt. Jag har skickat en present till honom så jag hoppas den kommer fram någon gång under morgondagen. Ska gå upp klockan kvart över sex (!) imorgon för att Skype-gratta honom. Borde alltså försöka somna snart. Godnattnattinattinatt alla sötgullisar.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback