Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

More alive

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Jag börjar redan få lite ångest över vad jag ska välja för tredjeårsval. Mer och mer lutar det åt att jag vill läsa någon slags Fashion Marketing/retailing/business, men vet inte hur jag kan nå dit. Det ingår ju egentligen inte i min kurs, International management, men om jag bara hittar rätt person att prata med tror jag att man kan hitta en lösning.

Två alternativ:
Antingen gör jag klart hela denna kursen och inriktar mig främst på marketing för att sedan ta ett post-grad år i fashion.
Eller så ser jag till att jag i mitt tredje år utomlands (kanske till och med andra!) kan börja studera i den inrikting jag vill. Paris lockar väldigt mycket och om jag har tur har skolan ett samarbete med något bra fashion institute där. Om min mentor någon gång kan svara på mina mail så att vi kan träffas ska jag prata med honom om det. Förhoppningsvis kan han hjälpa.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback