Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

GHOSTS!

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Haha, jag är så dålig. Var himla nöjd med mitt lilla inköpskollage två inlägg ner. Upptäckte nu att jag glömt att ta bort dom röda taggiga strecken under orden som betyder att de är felstavade. Så jag får väl erkänna; det enda program jag kan hantera är Word. Och tydligen är jag inte speciellt bra på det heller. Daniel visade mig ett program, Gimp, som säkert är jättebra. Problemet är bara att jag måste sätta mig in i det och då blir jag otålig och när jag bli otålig ger jag upp. Lollo, lite hjälp?

Imorgon är planen att vi ska gå på Ghost Tour. Det är en promenix i underjordiska Edinburgh, med förhoppningsvis lite specialeffekter och utklädda guider. Jag tänker mig att det ska vara lite som spökhuset på Liseberg - fast på riktigt. Förra gången jag skulle gå dit (Spökhuset alltså, och jag var typ 12) ångrade jag mig när jag kom längst fram i kön. Det tänker jag inte göra imorgon, det hade varit för pinsamt nu när man räknas som vuxrn och allt.

På lördag är det ju Halloween också förresten. Vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra för någonting, vi tjejer, men alla är bestämda på att klä ut sig. Med tanke på budgetbegräningar blir det väl inte något extravagant, men på ASDA har de säkert massa cheap-cheap-special-price-for-you-grejer. Om vi har tur har vi även fixat en lägenhet vi kan ha lite party i. TWILBEFUN. Godnattniatt.



Louise

haha bara högerklick och tvinga den acceptera stavningen

2009-10-29, 01:21:35
Hemsida: http://lundberglouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback