Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Klassamhälle

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Idag hände nåt jättekonstigt på Microeconomics-lektionen. Jag satt och skrev ner anteckningar som vanligt när jag bara POFF! föll framlängses i stolen. Bara lite, men tillräckligt för att Sofia och Ella skulle märka det och undra vad jag höll på med. Jag minns inte att jag själv rörde mig utan det kändes som att världen runtomkring mig kollapasade under en sekund. Som en jordbävning ungefär. Efteråt var jag alldele skakig, men i slutet av lektionen gick det över. Vad kan det ha varit för knäppt? Min gissning är blodsockerfall, men grejen är att jag precis hade ätit en stor portion mat. Ett mysterium..

Innan detta absolut förfärligt hemska drama i mitt annars lugna liv hade vi accounting. Eftersom accounting är så himla tråkigt satt jag och studerade mina klasskompisar istället. Det finns några i klassen som man redan känner igen p.g.a. att de tillhör en speciell grupp eller beter sig på ett speciellt sätt. Här är några:

Tjejen som alltid är sen och klipp-klapprar med sina skor på trappan: Jag tror hon är fransk och av någon anledning lyckas hon alltid, alltid, alltid komma ca 3 minuter för sent, precis när det har blivit tyst och läraren börjat prata. Då går hon, ganska sakta, nerför trappan i sina högljudda skor och sätter sig allra längst fram i salen.

Norska raden: Edinburgh är en populär studenstad bland norrmän och det märks tydligt i vår skola. Det går ca 10 norrmän i vår klass bara och tredje/fjärde raden nedifrån är deras territorium.

The nodding girl: Ibland sitter det en tjej några rader framför mig. Hon är lite kul, för hon nickar/skakar på huvudet åt i princip allt läraren säger. Och det är inte en lätt nick som man kan göra för sig själv ibland, utan det är ganska stora skakningar upp, ner och åt sidan beroende på vad läraren säger. Jag tror hon försöker påkalla uppmärksamhet. I en sal med 300 elever ser det rätt underhållande ut, med tanke på att han antagligen inte ser henne alls. Men, hon lyckas iaf utmärka sig för oss andra!

Platta huvudet-killen: Har aldrig sett en människa med så platt huvud som den här personen. Jag vet inte vad som har hänt, men det ser ut som att någon tappat honom i golvet och att bakhuvudet tryckts in och sen stannat där.

Lady Gaga: Vi kallar henne så för hon ser ut som en aning nedtonad (hon har inte fågelbon på huvudet) Lady Gaga.

The Swedish girls
: Det är vi ;)

Ja, man märker att det så smått börjar bildas en liten kultur i klassen. Som det alltid gör.

Nu ska jag ta en dusch. Var nyss på aerobics och är svettig. Sen ska jag äta och plugga heeela kvällen. Pusss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback