Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ansträngande dag.

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
ÄNTLIGEN HEMMA!

Det känns mer som att jag bestigit Mount Everest än gått en shoppingrunda. Är helt slut i både kropp och huvud. Det tog ungefär fem timmar för mig att hitta ett par stövlar som såg någorlunda vettiga ut. Det verkar som att mina ben är felkonstruerade för alla stövlar jag provade satt jättelöst kring anklarna. Varje gång jag frågade om 'fitted boots' fick jag ett par som satt helt fel på mina ben. Dessutom verkar det vara väldigt inne med skrynklat läder på stövlar och det är typ det fulaste jag vet. Så, good luck me tänkte jag. Men till slut gick jag in på Dune och hittade ett par som jag gillade. Köpte dom och ska prova de närmsta dagarna för att se om jag ska behålla dem. Tänkte fota sen och visa.

Köpte även lite andra småsaker. Nu blir det ingen mer shopping..

.. jag vet att jag sagt det tusen gånger de senaste veckorna. Men det här gången är det shopstop! Om jag inte får mer pengar från Norge förstås ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback