Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

vuxenlivet

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Det låter som att det står en ko utanför fönstret och mu:ar. Jätteunderligt. Idag för första gången någonsin (eller ja, typ) missade jag en class. Till och med två. Jag mådde rätt dåligt igår kväll och imorse när jag vaknade gick det bara inte att gå upp ur sängen. Det gick inte. Helt omöjligt. Min kropp känns tung som bly och mina ögon svider. Så jag sov genom accounting och microeconomics. Det var välbehövligt och det kan jag vara värd tycker jag.

Åh jag har så mycket att tänka igenom just nu. Det bara snurrar och snurrar i mitt huvud, och just nu har jag ingen aning om vart det kommer sluta. Kommer jag gå kvar här efter jul? Ska jag byta program, byta skola? Och i så fall, till vad? På ett sätt är det spännande att se fram emot någonting helt nytt, men på ett sätt är det tröttsamt att behöva gå igenom hela söka-skola-och-boende-och-räkna-budget-processen igen. 

Det jag ska ägna de närmsta dagarna åt är att maila till allt och alla jag kan komma på som skulle kunna ha någon slags input i ämnet. Om man tänker efter känner man många intressanta människor som gör intressanta saker. Lite perspektiv skadar aldrig.

Ciuo


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback