Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tråkmåndag

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer

Me love IKEA FOOD

Idag har varit en ganska seg och trist dag. Man brukar säga att folks sinnesstämning beror på vädret och det tror jag stämmer. Vaknade till regn, regn hela dagen, regn hela kvällen. Lite illa att jag flyttat till Skottland om jag blir så påverkad av väderleken, vara-glad-oddsen är inte riktigt på min sida här. Jag önskar att det kom lite snö. Snö gör mig glad även om det är kallt. Det påminner om barndom och julen och böcker jag brukade läsa när jag var mindre, som Narnia.

Snart kommer familjen hit. Om 18 dagar för att vara exakt. Det ska bli så mysigt att visa dem runt lite. Tyvärr kommer vi inte kunna hänga så mycket i mitt lilla rum på campus, men de har hyrt en lägenhet i New Town som ser jättefin ut. Jag har lovat både Josef och Lollo att de ska få sova här en natt var (Josef och jag ska ha filmkväll; Lollo ska med oss ut och pardey!). Twilbefun.

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback