Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sofias födelsedag!

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Dagen började med att jag, Ella, Sandra och Emelie gick upp för att göra iordning födelsedagstårta och present till Sofia. Vi väckte henne (fast hon låtsassov) med "Ja må hon leva" och hon fick en jättefin kjol från Jack Wills.





Hon blev very glad. Sen hade vi några lektioner, och jag o Sandra spelade squash, innan det var dags att åka in till stan för att gå på Edinburgh Dungeons. Det är en turistattraktion som är lite lik Hotell Gasten på Liseberg - en skräckvandring genom ett uppbyggt medeltida Edinburgh där det finns spöken och mördare som försöker skrämma livet ur en. Det lyckades dom med också.

Efter the Dungeons åkte vi hem för att göra oss i ordning och överraska Sofia med lite bubbel-skål! Vi tog bussen in till stan vid åtta där vi åt på en jättefin italiensk restaurang, Gusto. Jag åt räkor, musslor och bläckfisk med saffransrisotto, supergott!






Sen gick vi till Tonic, en cocktailbar nedanför George Street. Där träffade vi våra kära norrmänsvänner som drinkade med oss och sen följde med till Le Monde där vi shottade goda (kahlua, vodka+lime, Corona) och äckliga (Peders fruktansvärda tabascoshots) drinkar.






I figured out how to use the black/white function on my camera thanks to Julie!

Sist av allt gick vi till Why Not där vi dansade till de stängde! Vi hade en superkväll och Sofia var glad över sin 20-årsdag. Nu är det bara 364 dagar kvar tills nästa gång, hördu!



mamma

hälsa å gratta i efterskott från oss. <3

2009-11-24, 21:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback