Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

schmutssss

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Någonting jag har upptäckt i mitt rum är att det alltid är extremt dammigt. Vad beror det på? När solen skiner in ser man alla dammpartiklar i detalj som åker omkring i luften, och det är MASSOR. Hur kan man bli av med detta? Jag dammar och dammar hyllorna men efter bara ett par dagar ser det smutsigt ut igen. Det är så mycket att jag till och med lyckats fånga det på bild, se nedan. Det kan ju inte vara normalt. Någon som har nån idé?



Ser ni?!


Anonym

haha välkommen till verkligheten lilla gumman! förstår du nu varför jag jämt tjatar på er om att städa era rum....du ser ju själv hur snabbt det slaggar igen.

Prova med att ta ut å skaka alla textilier såsom sängkläder osv minst 1 ggr i veckan, i sängen bor det mycket. Har ni dammsugare där? Dammsug ofta. Ja vad mer kan jag säga?....Dra för gardinerna när solen skiner. ;-) Allt syns i solen. Puss. MA

2009-11-09, 15:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback