Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Another day, another.. day.

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
För er som undrar gick tandläkaren bra igår. Sofia följde med mig. Taxin var fyrtio minuter sen vilket resulterade i att jag blev cirka en tjugo minuter sen till tandläkaren, men det var lugnt även om vi frös ihjäl och jag blev på lite dåligt humör. Det ändrades dock när vi kom fram för fanns en massa roliga saker att skratta åt i väntsalen. Bland annat fanns det två stolar tydligt markerade med gul/svart tejp som var för "The disabled and eldery". I en av dom satt en kille som var varken disabled eller eldery. Dock lite underlig. Sen fick jag en chart jag skulle fylla i med frågor om jag haft några sjukdomar, operationer, astma etc. Helt normalt ställda frågor (Do you have astma t ex) tills jag kom till den sista:

"Have you ever been told that you have a kidney disease?"

Kunde inte låta bli att börja asgarva åt den frågan. Som att det var någonting som någon berättar för en och man ba "Ah fan, jobbigt, det visste jag inte". Haha, ingenting går upp mot lite humor på tandläkarkliniken.

När jag kom in sa Mr Dentist att han skulle kolla om min tand var död, vilket alla symptom tydde på. Och jepp, det var den. Har sovit för mycket på rygg så nerverna har klämts, skapat en inflammation och pulpan har dött. Great. Så han fick påbörja en rotfyllning. Det var inte alls besvärligt eller smärtsamt, och bäst av allt var priset. Trodde det skulle gå på ett antal tusen, eftersom jag är utlänning och dental care vanligtvis är svindyr. Men nicht, det kostade 15 pund! Så jag och Sofia firade genom att gå på McDonalds.

Så idag mår jag bättre i tanden. Fortfarande lite öm men inte i närheten av hur jag mådde igår. Har kunnat plugga och äta normalt så jag är glad.

Resten av veckan kommer spenderas på rummet och på biblioteket är jag rädd för. Eftersom exams närmar sig snabbt och vi inte har några lektioner kvar i skolan är det bara plugga-plugga-plugga som gäller. Kommer bli en lååååång vecka. Ska försöka underhålla mig själv (och er) genom att göra om bloggen lite. Känner mig lite som en hypocrite att det står "Sofie *hjärta* Scotland" när jag snart ska fly landet. Lollo, jag behöver nog lite hjälp.

louise

Hahah, i feel yah sistah

2009-11-30, 00:58:18
Hemsida: http://lundberglouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback