Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Shower shorts - for the man who's got nothing to hide.. but still wants to.

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Skulle egentligen gått och lagt mig för cirkus tre timmar sen men sitter uppe och funderar. Framtidsfunderingar som vanligt. Såhär svårt var det inte förra gången. Men det blev ju också fel, så jag tror funderingar är bra i den här situationen. Jag önskar bara att jag hade alla pengar i världen så jag kunde välja precis det jag helst av allt ville göra (räkna alla jag:en i den meningen!) utan att behöva tänka på konsekvenser. Och ju mer jag läser på om saker och ting, ju mer förvirrad blir jag. Och det är inte heller så att det finns mycket tid kvar. Ansökningar ska snart in.

Möjligheter:


- London College of Fashion

- Fashion Institute och Technology, NY

- IED, Milano


Blir himla glad om någon vänlig själ har fler alternativ att dela med sig av; fashion marketing, creative marketing, communication, creative business marketing etc etc. Ich bin ein mess in mein kopf.
(jag är inte så deprimerad som jag låter, bara lite lost)

Godnatt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback