Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Regnig onsdag.

Skriven .
Placerad i ", "
0 kommentarer
Hello,

Jag är så trött på hur min blogg ser ut att jag knappt vill skriva i den längre. Om jag hade haft tid hade jag snyggat till den, men eftersom jag inte har det får den se ut såhär. Blä.

Accounting gick väldigt bra igår faktiskt. Blev klar 40 minuter innan man behövde och då hade jag till och med hunnit gå igenom alla svar igen. Så om jag inte missupfattat någonting helt sjukt (snälla, snälla) så tror jag att det blir ett hyfsat bra betyg.

Annat är det med management som jag har exam i om.. en och en halv timme. Gud vad det är svårt att lära sig saker man tycker är dödstråkiga! Det är cirkus 15 teorier (och två böcker) vi ska lära oss utantill för att kunna skriva essays om. Det är näst intill omöjligt. Det tröstar mig lite att ingen verkar ha koll på det, så det är inte bara jag.

Igår fick jag en bild på min morfar av mamma. Han dog när jag var tio men var världens bästaste morfar. Ibland tänker jag på hur det hade varit om han levt, hur bra kontakt vi hade haft, om jag hade hälsar på honom ofta. Är säker på att vi hade varit jättebra vänner. Han var med i en reklam för Bingolotto när jag var liten och satt på reklampelare över hela Sverige. Kolla så fin han är:



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback