Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

NO MOTO

Skriven .
Placerad i ", "
1 kommentarer
Nu vill jag ingenting annat än att åka hem. Hem, hem, hem! Därför jag inte riktigt pallar skriva något kul.

De senaste nätterna har jag bara drömt underliga drömmar om svenskt godis, min nya hund, min gamla mattelärare från högstadiet (?), min pojkvän, alla kompisar, lussevaka. Hemlängtansdrömmer alltså (inte för att jag längtar efter min gamla mattelärare, vet inte vad han gjorde där). Dagarna går oändligt långtsamt när man längtar efter något såhär mycket, så idag bestämde jag mig för att sova så länge som möjligt så dagen blev kortare. Och voilà, jag sov till ett!

Jag hörde att det snöar hemma i Sverige, stämmer det? Det hade varit så perfekt med en vit jul, pricken över i:et. Ska kolla SMHI..






Oh yes, lite snö verkar det bli. Tänk om det ligger kvar på julafton. *hoppas hoppas*

Idag borde jag plugga franska men jag finner ingen motivation som vanligt. Det är en underlig känsla det där, att inte hitta motivation. Har aldrig haft problem att plugga inför prov men den här gången tar varenda atom i min kropp emot och säger NEJ! Och grejen är att jag inte ens bryr mig. Spelar ingen roll om jag får lite sämre betyg i den här kursen för jag vet att jag inte kommer använda mina credits till någonting. Skitsamma, ska försöka sätta mig en stund i alla fall. Det kanske får tiden att gå?

louise

Det snöar nu!

2009-12-16, 16:03:27
Hemsida: http://louiselbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback